Sve kategorije

Filter kabine automobila

Početna> Proizvodi > Filter kabine automobila

XAU44679 Filter kabine dizajniran za AUDI OE 04E 129 620 D

  • 1
  • 2
  • 3

1.Detail Specification

tip

Kabinski filter

Broj dijela

XAU44679

dužina

269 mm

Width

191 mm

Thirovitost

25.8 mm

ram

visok Qnestvarnost Sčesto Rubber

OE br.

04E 129 620 D; L 04E 129 620 D; L 04E 129 620;

L04E 129 620; 04E 129 620

Unakrsna referenca br.

BOSCH:Ž 026 400 342

WIX FILTERI:WA9766

JC PREMIUM:B2W066PR

MANN FILTER:C 27 009

NAPRIJED:CA11503

2. Prednosti baklje

1) Dobre performanse u efikasnosti filtriranja

Filter visoke efikasnosti može uhvatiti sitnije čestice nečistoća od običnog filtera. Zbog toga, filter visoke efikasnosti može usporiti habanje i povlačenje cilindara uzrokovano nečistoćama koje ulaze u sistem motora. Sljedeće fotografije prikazuju količinu prljavštine koju su uhvatili i filtrirali filter baklje i opći filter nakon formiranja od 5 km. Nakon efikasne filtracije, udahnut ćete svjež i čist zrak u svom automobilu, pružajući vama, vašoj porodici i prijateljima dobro iskustvo u vožnji.

image.png

(Slika lijevo prikazuje čestice nečistoće koje su presreli naši proizvodi, a slika desno prikazuje čestice nečistoće koje su presreli drugi inferiorni proizvodi)

2) Bolji kvalitet filter papira

Svi filter papiri izgledaju isto golim okom, ali mikrofotografija vam može omogućiti da vidite razlike između različitih filter papira. Što se tiče inferiornog filter papira, oni mogu presresti samo grube čestice nečistoća, ali će dopustiti da fine čestice uđu u vaš sistem motora i oštećuju vijek trajanja vašeg sistema motora.

image.png

(Slika lijevo je uvećana slika mikroskopa za filter papir visokog kvaliteta koji se koristi za naše proizvode, a slika desno je slika ispod mikroskopa filter papira drugih nekvalitetnih proizvoda)

3) Čvršće spojen između filter papira i završnog poklopca

Loše performanse brtvljenja inferiornog filtera dovešće do toga da nečistoće iskliznu u sistem motora našeg automobila iz vezivanja između filter papira i završnog poklopca, što je rezultat toga što filter gubi funkciju filtriranja i na taj način ne može da zaštiti relevantne dijelovi u našem sistemu motora.

image.png

(Ljeva slika je uvećani prikaz spajanja našeg filtera, a desna slika je uvećani prikaz spajanja ostalih inferiornih proizvoda)

3. Informacije o pakovanju

20 komada u srednjem kartonu, a svi kartoni će biti upakovani u palete za zaštitu proizvoda prilikom slanja morem.

4. Tvornički ekran

11

FAQ
P: Kada trebam promijeniti filter za zrak?
O: Filter zraka treba mijenjati u odnosu na radno okruženje vozila, npr. u vrućim, prašnjavim uvjetima potreban je redovniji period zamjene. U svakom slučaju preporučujemo promjenu svakih 12 mjeseci, bez obzira na uvjete ili pređenu udaljenost.
P: Zašto inženjeri prvo počinju sa zahtjevima za filtere zraka?
O: Zato što je to najvažniji filter. Nefiltriran vazduh, sa induktivnom kontaminacijom, prouzrokuje prekomerno trošenje motora. 
P: Ako ugradim filter dobrog kvaliteta, mogu li koristiti ulje lošeg kvaliteta?
O: kvalitetan filter neće spasiti vaš motor od prekomjernog trošenja ako se duže koristi ulje lošeg kvaliteta. Ulje niske kvalitete općenito znači da se aditivi za ulje brže pokvare, stvarajući veći stres na motoru. Pobrinite se da koristite kvalitetno ulje i filtere.
P: Zašto mnogi filteri za zrak imaju žičane mreže?
O: Za pružanje čvrstoće filtera zbog velikih protoka zraka i pružanje zaštite od požara u slučaju povratnog požara.

Mi smo tu za vas!

Vaši komentari i pitanja pomogli su Torchu da napravi kvalitetne dijelove. Pomozite nam da buduće godine učinimo još boljim.

Pošaljite nam svoja pitanja o Torchu i mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovore. Zanimaju nas i vaša iskustva sa Torch-om. Dajte nam svoje prijedloge za našu web stranicu i/ili proizvode, ili čak podijelite svoju omiljenu priču Torch.

Pošalji poruku

Imate pitanje? Pošaljite nam ovdje.