Sve kategorije

O nama

Početna> Tvornički video > O nama

O nama
Ko smo mi

Sa više od 60 godina iskustva u industriji, Torch Group je najveća baza za proizvodnju svjećica i baza za istraživanje i razvoj u Kini, koja opslužuje originalnu opremu, postmarket i industrijske kupce širom svijeta.

Sjedište fabrike je u Hunanu, Kina. Izvozni poslovi širom Sjedinjenih Država, Njemačke, Rusije, Indonezije i drugih više od 50 zemalja i regija.

Technical Center

Sa kineskom inteligentnom proizvodnjom, Torch se proširio na novo tržište. Torch energično promoviše inteligentnu proizvodnju. Korak naprijed ka cilju “vodeći svjetski dobavljač dijelova za automobilske motore”.

Imamo više od 42 potpuno automatske proizvodne linije, godišnji proizvodni kapacitet od 300 miliona super”Torch” se brže razvija. Kao jedinica Sekretarijata podkomiteta svjećica Nacionalnog tehničkog komiteta za standardizaciju automobila, Torch ima profesionalni institut za istraživanje svjećica i centar za testiranje, koji je dostigao vodeći nivo u istoj industriji.

Sistem paljenja motora ima kompletan set uređaja za ispitivanje tipa paljenja i opreme za simulaciju testa paljenja, testa izdržljivosti, itd. Torch je postigao mnogo sertifikata, kao što su ISO9001, IATF16949 sertifikat sistema kvaliteta, Ford Q1 sertifikat, Saic-GM QSB sertifikat, GP-10 sertifikat, CNAS sertifikat centra za testiranje i ISO 14001 sertifikat sistema zaštite životne sredine. Pruža snažnu sistemsku podršku za kontrolu kvaliteta i zaštitu životne sredine.

Proizvodni program

Sa razvojem koji traje više od pola stoljeća, Torch uzima svjećice kao svoju glavnu djelatnost u izgledu proizvoda. I razvija raznolike industrije, kao što su pumpa za vodu, vodeni pečat, specijalna keramika,Zavojnica paljenja, Kabel za paljenje, filter, generator i tako dalje.

Svjećice s bakrenim jezgrom, platinaste svjećice, iridijumske svjećice, svjećice s iglom na iglu, naširoko se koriste u automobilima, motociklima, malim benzincima, plinskim motorima, industrijskim motorima i drugim industrijama.

Domaća OEM okupacija je preko 40% i izvozi se u Evropu, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Japan, Južnu Koreju, Jugoistočnu Aziju i druge regije.

Sposobnost razvoja i nivo kvaliteta zavojnice za paljenje i kabla za paljenje prednjači u industriji. Tržišni udio proizvoda motora na prirodni plin je preko 60%.

Planiranje za budućnost

Torch preuzima misiju „stvaranja vrijednosti za dioničare, pružanja sigurnosti zaposlenima, razvoja ekonomije za društvo i služenja zemlji za nacionalne industrije“. U budućnosti, Torch će nastaviti da istražuje nova energetska vozila, inteligentnu proizvodnju, industrijski internet i druga polja, budi hrabar i inovativan. Ljudi iz Baklje će se uvijek pridržavati principa „Neka se snage okupe, ostvari san, neka „nemoguće“ postane moguće“ da se krene naprijed.

Tempo vremena nikada ne prestaje. Pratimo tempo inovacija, budimo vjerni izvornoj težnji i idemo naprijed. Strast rasplamsava san, baklja se širi po cijelom svijetu!


300+

miliona proizvodnih kapaciteta

42+

potpuno automatska proizvodna linija

50000+

kilometraža garancija

130+

snažna tehnička podrška

Poštovanje zakona
Poštovanje zakona

Torch Group je odlučna da poštuje slovo i duh zakona, u Kini i prekooceanskim zemljama, te da bude poštena i transparentna u svim svojim poslovima.

Poštovanje prirodne sredine
Poštovanje prirodne sredine

Kroz svoje korporativne aktivnosti, Torch Group radi na doprinosu regionalnim životnim uslovima i društvenom prosperitetu, a takođe nastoji da ponudi proizvode i usluge koji su čisti, sigurni i visokog kvaliteta.

Poštovanje kupaca
Poštovanje kupaca

Torch Group provodi intenzivno istraživanje proizvoda i razvojne aktivnosti usmjerene prema budućnosti kako bi stvorila novu vrijednost za svoje kupce.

oko
Poštovanje zaposlenih
Poštovanje zaposlenih

Torch Group njeguje inventivnost i druge sposobnosti svojih zaposlenih. Nastoji da stvori klimu saradnje, kako bi zaposleni i Kompanija mogli da ostvare svoj puni potencijal.

Poštovanje dioničara
Poštovanje dioničara

Torch Group poštuje dioničare tako što u potpunosti prepoznaje njihovu ulogu i rizike, uključuje ih u život Kompanije i nastoji ispuniti njihova dugoročna očekivanja.

Poštovanje drugih
Poštovanje drugih

Torch Group poštuje ljude, kulturu i tradiciju svake regije i zemlje u kojoj posluje. Takođe radi na promovisanju ekonomskog rasta i prosperiteta u svim zemljama sa kojima ima veze.

oko

Pozovite nas DANAS za BESPLATNU ponudu
+ 86-731-84830658

Povratne informacije