Sve kategorije

Vijesti

Početna> Tvornički video > Vijesti

Tehničke prednosti baklje

Vrijeme: 2022-05-30 Hits: 55

Iridijum platinasti utikač baklje

Centralna elektroda koristi prvu na svijetu ultra-finu leguru iridijuma prečnika 0.6 mm za visoke performanse, a platinasti vrh se koristi za uzemljenje

elektroda za još duži vijek trajanja.

1

Ovaj proizvod koristi središnju elektrodu od legure iridijuma od 0.6 mm. Veća centralna elektroda znači veći efekat hlađenja i lošiju zapaljivost. S druge strane, iridijumske centralne elektrode prečnika 0.6 mm imaju izuzetno mali efekat hlađenja, smanjujući preskakanje paljenja i ostvarujući dobru zapaljivost, osnovnu funkciju svjećice.

Takođe, budući da taksiji koriste tečni naftni gas (LPG) kao gorivo, velika elektroda povećava potreban napon, a budući da se time opterećuje sistem za paljenje, utiče na životni vek vozila. Sa svojom centralnom elektrodom od 0.6 mm koja održava potrebni napon niskim, može se reći da je iridijum platinasta svećica Torch svjećica prilagođena automobilu.

2

Platinum Tip

Korištenje uzemljene elektrode s platinastim vrhom za postizanje rada visokih performansi i dugog vijeka trajanja.

Korišten je platinasti vrh, koji ima dugu istoriju upotrebe u platinastim čepovima. Značajnom kontrolom trošenja elektroda, postigli smo nivo izdržljivosti jednak onoj kod platinastih čepova.

Izolator visoke čvrstoće

Korištenje izolatora visoke čvrstoće posebno dizajniranog za taksi vozila.

Korištenjem keramičkog izolatora visoke čvrstoće za LPG motore, postignuto je povećanje čvrstoće za 20% u odnosu na konvencionalne izolatore.

Poboljšana kilometraža

Manja potrošnja goriva sa centralnom elektrodom prečnika 0.6 mm.

Čak i tokom praznog hoda, kada je paljenje lako degradirati, ITorch iridijum platinasti utikač smanjuje pogrešno varničenje i stabilizuje brzinu u praznom hodu. To rezultira tišim motorom i poboljšanom potrošnjom goriva.

3

Poboljšano ubrzanje

Zahvaljujući postojanoj zapaljivosti, performanse ubrzanja su znatno poboljšane.

Iridijum platinasti utikač baklje, preko svoje centralne iridijumske elektrode prečnika 0.6 mm, postigao je visoke performanse paljenja i nizak napon varnice na nivoima do sada neviđenim. Zbog toga je manje preskakanja paljenja u uslovima visokog napona varnica i manje preskakanja u uslovima kada je paljenje teško, što omogućava rad sa visokim nivoom odziva u različitim uslovima. Kao rezultat toga, ubrzanje je poboljšano.

4

Odlična trajnost

Ostvarivanje izvanrednog vijeka trajanja i izdržljivosti s platinastim uzemljenim elektrodama.

Zavarivanjem platinastog vrha na elektrodu za uzemljenje, habanje je u značajnoj mjeri kontrolisano u Torch iridijum platinastom čepu. Pored performansi ubrzanja, životni vijek i izdržljivost ovog utikača povećani su na onaj od platinastog utikača.

*Iz rezultata testa praćenja taksija. Izduvna zapremina je uglavnom bila 2000cc.

*Trajnost će se razlikovati u zavisnosti od uslova vožnje.

*Vek trajanja Torch iridijum platinastog utikača zavisiće od uslova rada i vozila na koje je ugrađen. (Vek trajanja usluge može postati kraći u zavisnosti od sistema paljenja vozila.)

*Preporučeno vrijeme prije zamjene nije nešto što se mora poštovati da bi se garantirao kvalitet.

*Prikazani podaci su iz internih studija. Također, "Regular Plug" i "Platinum Plug" koji se ovdje spominju su TORCH proizvodi.

5

Pozovite nas DANAS za BESPLATNU ponudu
+ 86-731-84830658

Povratne informacije